million miles away

gårdagen: jobbade halv 8 - 1, stannade kvar & åt lunch och begav mig hemåt efter de. Hade en lugn eftermiddag med god mat och så var vi och handlade lite inför idag. Åkte bort till kronis vid halv 7 & sällskapade med elin hem till henne för ett iskallt dopp i havet & popcorn med film. Var väl hemma där vid halv 11 tror ja.

Idag vaknade ja tidigt många gånger då vi haft världens oväder. Tyckte synd om min häst men mamma hade redan flyttat honom till hagen med utestallet så behövde inte oroa mig. Åkte till jobbet vid 8 men det visade sig att banan var stängd tills klockan 12 så ja slapp jobba, skönt. Sitter just nu i soffan & kollar något barnprogram med neo. Senare ska vi in till min mormor för hon fyller år idag så grattis mommo! sen är jag & robert hemma själva ikväll , ska göra hedvig soppa & grönsaker med dipp senare ikväll med film.

puss!

behind the stars

dags att byta bild på framsidan blogg.se? dom där jordgubbarna börjar blir ganska irriterande.

har jobbat idag & kom hem för en timma sen ungefär, de blev inget stan idag med lunch utan får ta det en annan dag. Ligger just nu i soffan & kollar på extreme home makeover, ska snart åka & handla med mamma och efter det så ska ja ut & gå en sväng med elin som ja jobbar med. sya later!

puss

sjunde himlen

idag har jag jobbat från 1 till halv 7, var och badade med mamma, neo & isak innan jobbet också, ett snabbdopp i vgarn, skönt faktiskt. har ätit billys pizza till kvällsmat ;) nyttigt! och sen ja kom hem från jobbet har jag hunnit rida en sväng på min lilla pärla och duschat. Nu ska ja borsta tänderna & sen ut i stugan för att kolla på sjunde himlen, ovanligt va?

imorgon ska ja jobba halv 8 till 1 sen blir det fika i stan med saknade jessica!¨

puss

söndags, nere vid hamnen



you'll see me dancing for my life

Kom nyss hem efter en ridtur med mamma ute i skogen på en nyhittad väg. Tog lite bilder på sakerna ja köpt. Min lilla bebis har dock fått mugg som inte är så himla kul, ska behandlas med mjuk borste, helosan & atamon.



we can make it.

kom hem från jobbet för 2 timmar sen & dagen på jobbet har gått hyffsat snabbt, åt lite lunch när jag kom hem & nu kollar ja på jims värld. ska snart börja laga mat & ska laga kycklingpaj som nog är bland det bästa jag vet, gudomligt gott faktiskt.

ikväll ska ja ta mig mycket tid till min häst & pyssla om honom, kanske blir en kort sväng eller något i skogen men vädret är så tråkigt. Ska börja anstränga mig mer för mirakel, känner att jag inte anstränger mig tillräckligt men det är svårt när man har jobb+vänner+pojkvän & en häst som de är kämpigt att rida ut på själv med men vi fixar de, i know we can!
PUSS

har jag btw sagt att ja köpt nytt träns & grimma till min pålle? bild kommer =)


mys i pojkvännens t-shirt.


we are the special two

Sitter just nu & kollar på vänner & väntar på att criminal minds ska börja. Har haft en lugn dag med båtresa på 3 timmar med film och läsning av Mias systrar. Resten av dagen har de inte hänt så mycket, lagat mat & fixat lite smått. Imorgon ska ja jobba, börjar halv 8, hörs då!

puss


before i let you go

Gårdagen började med frukost & sen en sväng ner till hamnen för glass med carro & fjöl, umgicks lite med dom & drog oss sedan vidare hem till fanny & hennes bebis & småsnackade om sånt som hänt sen vi träffades sist. Åt kvällsmat, tog ett "kvällsdopp" och sen hade vi mys med chips, dipp & film på kvällen!

Idag åker jag hem, vaknade för en timma sen & ska börja packa ihop alla saker nu för att sen gå ner till båten, hemskt.

puss

I dont want to be without you babe, I dont want to fall apart










the moment i forgot you

har som sagt åkt lastbil till örebro idag med min älskling & jens & så dennis, tessan & philip i en bil framför. Gick upp vid 8 i morse & har suttit i lastbilen i stort sett hela dagen förutom två matpauser & besök vid dennis släktingar, har vart en underhållande, jobbig & rolig dag som är lite svår att förklara i ord. Har btw blivit "diskriminerad" pga att ja är gotlänning, känns ju bra.. iallafall så hämtade vi en bil i nora som dom ska fixa till och kom nyss hem så de ska bli skönt & sova kan jag lugnt säga.

nu ska ja mysa med min älskling, känns välförtjänt!

puss

the moment i met you

Har haft fullt upp hela eftermiddag som började med en biltur till kungens kurva, tog mig till hööks & köpte nytt träns, grimma & ett koppel till bonzo. Nu återstår bara fleecetäcke, schabrak & så va de något mer som ja glömt haha. Var även på heron city & spelade lite & åt thaimat & kom nyss hem till linus efter att ha stått i timmar & försökt lista ut hur saker på en lastbil funkar eftersom vi åker till örebro med lastbilen imorgon, Blir alltså inte så mycket blogg eftersom ja glömde trådlösa hemma men datan åker med iallafall, med filmer & utan internet.

Sitter just nu & kollar på CSI xl medan min älskling, jens & dennis städar lastbilen, jag orkade inte ;)

puss

more than words

Idag har vi inte hunnit med så mycket hittils, vakade vid 11 ungefär & så har vi varit nere på stan & bytt lite kläder. Om någon timme åker vi in till hööks & efter de ska vi spela lite på heron city, eller ja tittar väl på ;) bloggar senare om ja hinner!

puss

hands all over

Gårdagen spenderades hemma hos världens bästa som drog iväg på möte medans jag sov kvar, åt toast till frukost & hela dagen blev lugn, åkte runt & handlade lite smått med tessa & dennis och skulle egentligen åkt till hööks men så blev det inte.

Idag fyller min bebis år & vi ska bara stanna hemma & ta de lugnt. Han fick btw en tröja & ett par shorts av mig, skit snyggt. Bloggar väl senare eller imorgon.

PUSS

GRATTIS ÄLSKLING!

Grattis världens bästa älskling på din 21-årsdag! jag älskar dig!


away from the sun

sitter just nu vid mamma & pappas data. Dagen har spenderats i stan med elin & anna med presentköp, 6 vatten på donken, fika på märtas och ett köp av ett jätte snyggt svart linne till mig. Dock började det spöregna där vid halv 3 någongång & fortsatte likadant tills bussen gick hem vid halv 4, tur att man har anna i stan så man kan ta sin egna halsduk & låna en tjocktröja i regnet ;) ikväll har ja ätit grillat, rensat lite bland kläder & snart ska jag äta efterrätt och kolla criminal minds!

Imorgon ska jag jobba halv 8 till 1 och sen bär det av hem för att packa & vid 7 går båten hem till världens bästa älskling ♥

PUSS


min finaste fyller snart 21!


rolling in the deep

har jobbat idag, halv 8 till halv 2, åkte hem till två & har bara tagit de lugnt resten av dagen. Ska snart gå ut i stugan & städa för de behövs & sen senare ska ja nog kolla på pretty little liars.

imorgon blir det stan med elin men mer om det imorgon!

puss

have somebody who loves you

dagen började med uppstigning klockan 7, började jobba vid halv 8 & slutade vid 1 men stannade lite längre & åt lunch. Åkte med mamma & kollade på nya fönster till hallen & sen blev det pizza till kvällsmat. Har haft hästarna inne & pysslat om dom lite & nu sitter jag i soffan & kollar på scooby doo med neo. Hörs senare!

puss

våga satsa för att vinna

ny header, vad tycks? känns lite B men den duger ett tag iallafall!


what are word if you really dont mean them when you say them

Fixade klart allting i stallet imorse så det är nästan helt klart! lite små detaljer kvar bara. Började jobba vid 1 med strålande väder som blev mulet & tråkigt lagom tills jag slutade, skulle annars ha ätit på nymans med familjen men så blev det inte, inte svarade dom jävlarna när man försökte ringa & beställa heller. Resten av kvällen har varit rätt lugn, lite mys med hästen som har fått mugg :( & så kollade ja nyss klart på scooby doo.

Imorgon ska jag jobba, börjar halv 8 & slutar 1, vet inte vad resten av dagen & helgen bjuder på men ska nog hitta på något.

PUSS


Funderar starkt på att köpa detta, Allt kommer från hööks.


jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.












härligt med regn

härligt med regn, enda nackdelen är väl att mitt internet inte funkar så bra men annars är det bara fin fint.
Lite smått vad jag gjort dom här tre dagarna. I tisdags var jag ledig, åkte hem till elin vid 1, åkte till stan & sen hem till henne & badade i kalles pool. Åt min favvomat hos elin & åkte sedan hem till mig båda två. Red ut en sväng på kvällen, kanonkul, hatar att jag inte tar mig tid till det oftare, dumma mig. Vaknade runt middagstid igår & målade sen stall i stort sett hela dagen utom 3 timmars uppehåll då vi myste lite med annas häst julius & åt tacogratäng!

Idag har jag jobbat 12.30-18.00, ätit mat, målat resten av stallet med mamma & isak & nu ligger jag , välförtjänt dessutom, i soffan & kollar på tv. Datan krånglar totalt med internet & filmerna vill inte läggas in på hårddisken, kan bero på att den nästan är helt full, c-disken också, dags att rensa. Bilder kommer ikväll, ja lovar!

PUSS

fly on the wings of love

hej hopp! har så mycket överskottsenergi även fast jag är trött och huvudet värker. Jag ligger i soffan och kollar på criminal minds, har nyss ätit en knäckis & druckit världens godaste flädersaft (hemmagjord!!!!)

den här dagen började tidigt med uppstigning vid halv 7, jobbade från halv 8 till 1 & begav mig sen in till stan för att träffa fanny, de blev mycket kollande i affärer , köp av pilotbrillor, orange nagellack & en väska & innan de blev det en fika medans fanny åt lunch.

Gårdagen spenderades på jobbet 10-16, stannade kvar lite längre & pratade med elin och sen begav jag mig hemåt. Åt buuurger & sen målade jag halva stallet vitt, IGEN.

Idag blev de dock inte någon målning , jag är fööööör trött. Ska kolla klart på criminal minds, in & få isak i säng & sen lägga mig i stugan & läsa lite grann, 20sidor kvar på ASYL & sen blir det MIAS HEMLIGHET.

PUSS
ÅHHH juste! ska det vara så svårt att komma på vad man ska köpa i födelsedagspresent till sin pojkvän??? svar ja. Får lite ångest då jag inte kan bestämma mig, ska antingen beställa en sak eller åka in till stan & om ja ska beställa så måste ja ju göra de senast imorgon! blir galen. & ännu en sak, har bilder på g. Orkar bara inte ladda in dem.

something's got a hold on me

I torsdags blev det som sagt stan med min älskling, vi hämtade ut våra ringar som nu är graverade med "Linus 19/12-2010 & Lisa 19/12-2010" och sedan blev det lunch på etage. Köpte en klänning från mamma till lara & åkte med min syster till barnkalas ute i vall då lara fyllde 5 år, tog lite bilder med mammas kamera, ska se om ja kan sno åt mig dem senare någon gång.

Igår jobbade jag 13.00-18.30, och innan de åkte vi med mamma till hemse för lite små handel. min älskling hämtade mig vid halv 7 vid jobbet och så åkte vi hem för hembakt pizza. Hade lite mys på kvällen med bad i vgarn och grönsaker + dipp & film.

Idag började jag jobba vid 1 och min älskling åkte även hem idag, vid 3 ungefär. Jobbade till halv 7, åt grillat när jag kom hem, har målat halva stallet ikväll & just nu kollar ja på james bond film med pappa.

Imorgon ska ja jobba 10-16, bloggar när jag kommer hem!

PUSS

måndag tisdag onsdag torsdag

Måndags: Jobbade till klockan 1, åkte till stan med pappa & min älskling för att pappa skulle köpa present till mamma & fixa massa smått & för att min älskling skulle på teorikurs klockan 5. Åkte in till stan på kvällen, tog en sallad på donken & åkte hem igen, full & försenad buss kan man lugnt säga.

Tisdags: Jobbade till 1, tog bussen in till stan vid halv 2 för stan med min älskling, köpte present till min mamma (dessert-skålar) & även present till lara (barbie med massa tillbehör & klänningar). Åt lunch på pastavagnen & kollade runt lite på stan men lyckades inte få med mig något till mig själv, som vanligt då. Tog en cykel tur med hundarna till vgarn & badade igår också. mys.

Idag: GRATTIS MAMMA! för hon fyller år idag. Dagen har bjudit på lite svid & massa glatt! Tårtätning, bakning, firande, bus (en skylt som vi satte ut på vägen där det stod "tuta. inga-lill fyller år!" men mamma blev inte så glad & tog bort den :( har ätit mammas supergoda sallad & sen bara gjort lite smått & gott.

Imorgon: Blir det stan, ovanligt va? ska hämta ut min & älsklings ringar & se om ja hittar något snyggt.

PUSS!

seven deadly sins.

Gårdagen spenderades hemma under dagen med solning & läsning av en bok "gömda" , är inte mycket för böcker men den här var helt okej! På kvällen tog vi bilen & åkte till min faster som hyr stuga i nyhamn & fikade och hade det jätte mysigt. Var väl hemma vid 9 på kvällen eller något & då blev de några avsnitt av sjunde himlen.

Idag har jag bara varit hemma hela dagen, tagit de lugnt & följt med mamma till tofta outlet för att kolla på lite smått. Åt grillat som kvällsmat, skippade dock kolhydraterna! Har städat i stort sett hela stallet nu ikväll och snart ska ja unna mig lite morötter med dipp, det förtjänar jag som gått ner några kilon, woho.

Imorgon ska jag jobba hela dagen från halv 8 på morgonen till halv 7 på kvällen så de blir en seg dag men på kvällen kommer världens bästa hem till mig (ska dock hämta honom i vgarn halv 11) så jag har något att se fram emot!

PUSS


RSS 2.0