like the crow shasing a butterfly

skola idag, ansvarsfull alkoholhantering, hade en intressant föreläsning & sen en mindre bra lunch. Hade ingen lärare på eftermiddagen så åkte till stan & handlade med mamma & sen hem. Gjorde en egen kalender på fujidirekt.se till hela familjen, hämtade neo på dagis & bakade sen pepparkakor.

Kollar just nu på top model & snart är de DESPERATE HOUSEWIVES. woop.

Imorgon ...... *trumvirvel* ska ja handla julklappar! skojj.

puss

chocolate

Har varit i skolan idag & haft foto, bland annat fotat i kovik på vågor & sånt. Har även gjort marsipanrosor i olika färger & sen lite annat smått & gott.

Slutade vid halv 3 & åkte hem, har gjort pasta & bolognese nu på kvällen, matat djuren & nu ser jag på tv, masterchef & sen senare är de CSI.

Imorgon är de skola, ansvarsfull alkoholhantering & sen svenska B efter de. Får se vad som händer efter skolan!

puss


dagens vill-ha !


Oj nu kom de inte med vart dom kommer ifrån men who cares? Jeansen, BHn & Väskan är absolut mina snart!

you learn

Fredag: Jobbade med skolan på Stelor hela dagen, slutade 3, åkte till stan & till Etage för jobb från 4 - 00.30.

Lördag: Fikade med Jossan under lunch, tog en macka med mozzarella & pesto på waynes & sen vidare för jobb på Etage, började 2 & slutade 23. Hem till Börje & Kerstin & sova efter det!

Idag: Började jobba vid 11 & slutade halv 5, blev hämtad av mamma & pappa men fick stanna halvvägs hem pga fel bränsle i bilen så de va bara att ringa bror min & åka hem till honom för att låna en annan bil & sen hem. Åt potatisgratäng & drack ljuvlig cola till maten & sen matade jag mina älskade djur. Kollar just nu på arga snickaren & är HELT slut. Har inte heller unnat mig något gott i helgen så kör på grönsaker dipp & cola ikväll till någon film.

puss

fake it and you'll make it

Har varit en lång dag idag. Skolan klockan 9 , mamma hämtade mig vid 10 & körde in mig till stan, körde en körlektion vid halv 11, lilla uppkörningen faktiskt & vi kom fram till att ja skulle köra 2 lektioner till , en innan jag kör upp & en samma dag som jag kör upp. Åkte sedan tillbaka till skolan & serverade & sen in till stan vid halv 2 igen för risk 2! var askul att snurra runt & sladda, följer nog med fanny ut på isen i vinter! Tog en sväng förbi Etage & hälsade på fina Frida & Janne & sen vidare till bussen & hem. Har ätit pasta nu på kvällen & sen gått en sväng med hundarna & isak. Just nu kollar jag på criminal minds & snart är de unforgettable. Sen sova.

Ska bo i stan hela helgen hos min morbror medans jag jobbar på Etage så kommer förmodligen inte blogga något. Jobbar iallafall imorgon kväll från 4 & sen lördag från 4 & söndag från 11 så är hemma mot söndag kvällen någongång.

puss

forgett it all

har inte bloggat på 4 dagar, brist på saker att skriva om väl.

Åkte hem från nynäshamn i söndags på kvällen, under dagen umgicks vi med amanda & jens & vid 8 åkte jag med båten.
Skola i måndags, hade foto men de va lika meningslöst som alltid, körde in till stan med mamma & handlade & sen hem igen.
Tisdags, skola & sen risk 1, va helt okej faktiskt, inte så jätte tråkigt som jag trodde.

Idag har jag varit på stelor med klassen & förberett inför vårat projekt då vi ska hålla öppen restaurang torsdagar & fredagar från vecka 47 till vecka 51 tror jag. Bara att komma dit om ni är sugna på lunch någon dag. Åkte till stan efter skolan & köpte en skjorta att servera i, blev en likadan som jag har vit men svart den här gången. Har inte fotat något nu dom senaste dagarna så de blir inga nya bilder.

Imorgon är de Stelor igen och efter det risk 2, spännande!

puss


old and fabulous.


hjärta hjärta hjärta

Fredag: Skola, slutade tidigt! Åkte hem en sväng & sen till bussen för att ta båten till min älskling. Hade mys på kvällen med chips dipp cola & idol!
Idag gick vi upp tidigt för att hjälpa "svärmor" som skulle flytta, höll väl på till halv 3 någongång & sen vidare till bio med Amanda & Jens, såg Breaking Dawn men den va inte ens hälften så bra som dom andra men några hemska scener va de väl. Vet inte riktigt va vi ska göra resten av kvällen, kolla film tror jag, spelar iallafall wordfeud som dårar mot varandra.
Imorgon - Åker jag hem tyvärr.
puss

And you learn like a shadow flows in the rain, Like a foreign flame in the dark, Showing you the way

Det har varit en lång dag idag med mycket att göra. Har haft nationella provet i svenska B & det gick väl sådär, hoppas på så bra som möjligt. Slutade tidigt för man fick sluta när provet var klart så åkte hem en sväng & sen in till stan för dubbellektion som gick super. Har ätit kycklingstroganoff till kvällsmat & sen matat djuren. Duschade nyss & nu kollar jag criminal minds. Ska snart packa färdigt för imorgon åker jag till min älskling!

puss


I miss the lips that makes me fly

sitter i soffan brevid min dunderklump (världens bästa kisse) & kollar på body of proof. Har varit i skolan idag & haft lite matte, bland annat kommit fram till vad de är jag ska göra från & med nu! Åkte till stan med käraste Fanny & träffade upp Jossan för lunch & "möte" om projektarbetet på Etage. Åt fläskfilépasta!!!!! =) (dom som ätit den vet vad ja menar haha) Glömde såklart att betala för körlektionerna på björkmans så får väl ta det imorgon. Åkte till Dahrve vid 2 iallafall & hittade såklart min drömsadel, att sadlar ska va så dyra?! vet iallafall att jag SKA ha en globus clic. kollade även på begagnade men hittade faktiskt ingen ... :( Åkte hem vid halv 5, har gjort makaroner & köttbullar, matat djuren & kollat på tv. Snart blir det sängen, skönt.

puss


early morning.






små lätta moln ser jag på min himmel, min himmel som är blå

Hej alla glada ledsna arga deprimerade and so on, idag är jag glad, utan anledning? Har haft världens huvudvärk hela dagen & förstår inte varför, börjar väl få migrän eller något. Har varit i skolan idag & haft ansvarsfull alkoholhantering & slutade vanlig tid. Kört dubbellektion & klarat av 3 moment & sen varit en sväng förbi Etage & pratat lite (hade inget att göra...) haha. Just nu kollar jag iallafall på top model & sen är de DESPERATE HOUSEWIVES ! inget mer behövs sägas!

puss

nature forest leaf






måndag eviga måndag

har varit en lång måndag idag med fotokurs, inte gjort så mycket som vanligt, va ute & fota daggen men de va inte så mycket dag vid klockan 10, konstigt va? Åkte hem med bussen halv 4, åt makaronilåda till kvällsmat (igen) matade djuren & just nu kolla jag på masterchef! Gjorde nyss ett test inför körkortsprovet & fick 61 av 70 möjliga, duktig tjej! Ska nog göra ett till, får se!

puss

söndagen den 13 november

1 år & 7 månader med hjärtat mitt idag!

Idag är de söndag, farsdag. Har grattat pappa på farsdag idag & även varit en sväng förbi min farfar & även grattat honom. Har ätit jätte god makaronilåda till kvällsmat & nu kollar jag på jims värld. Ska snart mumsa i mig lite vindruvor & kolla på Pan Am. Imorgon är de skola, fotokurs sen hem & plugga som bara den, inför matte & körning.

puss

va du e söt min kära lilla ponny


åhh får lite ångest av att jag verkligen inte hunnit med Mirakel så mycket nu på sista tiden, jag hatar den här årstiden & att jag inte har någon passande sadel, kan inte heller köpa någon ny förens tidigast slutet på december & inte heller rider jag ut barbacka i det här mörkret, allting är så omöjligt såhär års. Hinner iallafall ta in honom & pyssla om honom då & då och de passar jag verkligen på att göra nu , just nu får vi väl kalla det att han har en "vila" men de är ingenting jag vill, är jätte sugen på att köra igång nu & börja träna honom, men först behövs en ny sadel men vi får se hur det blir. Körkort först som sagt.

höst fall autumn





they say

gårdagen var jag i skolan , slutade tidigare (känns som att jag alltid gör de nu för tiden) åkte till stan för möte på Etage med Hanna, ska jobba varje helg till julafton från & med sista helgen i november så ja skrammlar nog ihop lite pengar då! Hade myskväll med mig själv med morötter, dipp & cola & såg på criminal minds & sen sjunde himlen.

Idag vaknade jag helt kallsvettig med halsont & ont i huvudet, har blivit bättre under dagen men inte helt bra. Har bara tagit de lugnt idag i stort sett, vart en sväng i klinte med mamma & vart med bror min i klinte & handlat. Just nu kollar jag på film på 3an, får se vad resten av kvällen bjuder på.

puss


ingen rubrik

har känt mig som en data nörd nu dom senaste timmarna, Har pluggat bland annat ansvarsfull alkoholhantering, projekt arbete & ytterst lite matte, & juste, projekt & företagande också. Är iallafall färdig med alkoholhanteringen. Sitter just nu & kollar på unforgettable & väntar på att de ska bli reklam, ja är sugen på något.

Idag har jag iallafall varit i skolan & haft som ovan, ÅH REKLAM, alkoholhantering. åkte till stan efter skolan med jossan & köpte farsdagspresent & en pläd till mig (GLAD!!!!!!) sen hem & laga minestronesoppa som va gudomlig.

Min kära familjemedlem som inte räknas in i min familj längre är fortfarande som hon är.

I don't need to try to control you, look into my eyes and I'll show you

lagom roligt att dom tagit bort facebook i skolan IGEN?

Ja då hänger vi här istället då. Gick upp vid 7 idag & fick åka med skolbussen vid 8 istället för bil, Väntar på Jossan som skulle komma senare, juste fan haha. Alltså väntar jag typ på nästa person som kommer! ganska tomt här på morgonen faktiskt. Ska hem efter skolan idag & laga minestronesoppa, gott?! sen får vi se vad resten av dagen bjuder på, kanske tar hästen en sväng bara för att få slippa allt, vi får se.

puss

unbelievable

helt sjukt att man kan sjunka så lågt, vara 35år gammal men bete sig som 15? väx upp säger jag bara.

idag har det INTE varit en bra dag men de är de ingen som vet ännu och varför? personliga själ eller vad man nu ska kalla det. Inte är jag glad iallafall & inte förlåter jag henne heller, har fortfarande ont.

Har iallafall haft en bra början på dagen med sovmorgon & sen skola för att planera projektarbetet. Haft en körlektion på kvällen också & den gick helt okej.
Nu kollar jag på greys anatomy & snart är de body of proof.

puss

another day

Har inte bloggat sen fredags men har varken haft lust eller tid. Under fredagskvällen blev det inte mycket sömn pga, rätt så jobbiga anledningar. Blev sena till GGN på lördagen & jobbade sen till 1 ungefär. Hem & duschade & sen vidare till Etage för att jobba, gick jätte bra & var jätte kul. Slutade vid 9 så åkte med bussen hem halv 10. Hade myskväll med min älskling & såg film. ♥
Söndagen tillbringades hemma hemma hemma, sov ut till 12 ungefär & sen åkte vi till stan & storhandlade med pappsen. Åt god mat på kvällen & bara mysade.
Skola på Måndagen men slutade en timma tidigare, min älskling hämtade mig & vi gjorde väl inget speciellt under resten av dagen.
Idag vaknade jag med världens huvudvärk & hästen min var på upptäcksfärd utanför hagen, så typiskt honom. Stannade iallafall hemma för de verkligen snurrade i huvudet. Åkte till stan med min älskling vid 3 & lämnade av min älskling & sen teori vid 4, kände att de var väldigt kämpigt men jag klarade mig igenom det & nu på kvällen mår jag mycket bättre. Har sett på desperate housewives, bästa någonsin? & snart ska ja väl lägga mig & sussa.
Imorgon hämtar fanny mig här hemma & sen åker jag väl till stan för att komma vidare hem sen, funderar på att gå lite på stan men gör verkligen för mycket impuls köp, har viktigare saker att prioritera är vad jag gör nu, bland annat att ha en sadel hade varit bra. Inga mer kläder för mig, nu är de hästen som gäller.

puss



inför julen

Kommer förmodligen beställa det här inför julen om jag hittar någon ny sadel tills dess, sen ska ja sälja min gamla sadel & sälja av några gamla schabrak då vi har väldigt många.
Allting är från hööks, billigt men bra.

PUSS



Är inget stort fan av färgen på ridtäcket och skorna är inte det snyggaste men jag vet att jag kommer få nytta av täcket & skorna är billiga att ha "sålänge", vintertäcket var ursnyggt men ska försöka <-- observera(!) att hitta ett med fast hals.


breve ditt namn står ett namn till

Sitter och kollar idol, bästa avsnittet med auditions, faktiskt. Har varit i skolan idag & haft två lektioner men slutade tidigare så åkte till stan med Jossan. Köpte en skjorta tills imorgon då ja ska jobba på etage, en skit snygg från bikbok + två par hotpants. bloggar nog inte förens söndag för imorgon är de ggn & sen jobb.

puss


November




spread a little love

gårdagen spenderades hemma hos sabatini med hårfärgning, ögonbrynsfärgning, god mat, tjejkväll (jag tini jossan), tv & gott snacks! riktigt trevligt.

idag har jag varit i skolan & haft projekt & företagande. slutade tidigt så åkte hem & åt lunch, fick skjuts av fanny hem & nu har jag bara tagit de lugnt. Bland annat lagat mat, pastagratäng med bacon.

lägger upp lite bilder snart.
puss

It feels just like I'm living someone elses life


Im so out of love, Im so lost without you

Dagen har spenderats i skolan, ovanligt va? kändes hemskt med en "riktig" lektion, hade ansvarsfull alkoholhantering men de va ändå helt okej. Slutade vanliga tiden & åkte in till stan med tini för att köpa hårfärg på ögonbrynsfärg & så tog vi en fika på märtas. Hem vid halv 5 för att laga mat, soppa med baugetter blev det idag & nu på kvällen har jag kollat scooby doo med Neo & Isak & just nu kollar jag filmen på 5an, The wedding date.

Imorgon bär det av till stan för att umgås med bl.a tini & jossan. skriver mer senare.

puss
inga bilder på ett tag nu men de kumma, de kumma.

Im so out of love, Im so lost without you

Dagen har spenderats i skolan, ovanligt va? kändes hemskt med en "riktig" lektion, hade ansvarsfull alkoholhantering men de va ändå helt okej. Slutade vanliga tiden & åkte in till stan med tini för att köpa hårfärg på ögonbrynsfärg & så tog vi en fika på märtas. Hem vid halv 5 för att laga mat, soppa med baugetter blev det idag & nu på kvällen har jag kollat scooby doo med Neo & Isak & just nu kollar jag filmen på 5an, The wedding date.

Imorgon bär det av till stan för att umgås med bl.a tini & jossan. skriver mer senare.

puss
inga bilder på ett tag nu men de kumma, de kumma.

RSS 2.0