These moments dont mean anything.

har spenderat hela dagen med syster och hennes två barn Neo & isak. Var ute & gick med mamma i morse i ungefär 50 minuter, drack min äckliga shake som faktiskt inte var så äcklig idag och senåkte jag mot stan med syster & barn. Åkte förbi sandbackarna och tog ett dopp + solade lite, åkte vidare till stan för lite små shopping och mat till ungarna. Åkte vidare till brobrottet & var där ett tag & sen begav vi oss hemåt. Tog inga bilder under hela dagen, lite synd faktiskt, jag ångrar det. Ikväll har jag ätit sallad & just nu ligger ja under studsmattan med hundarna och håller koll på kaninerna som är ute & springer löst på gården. Ska se om jag hittar någon bra film att se ikväll för det är som vanligt bara skit på tvn. Ska väl ut & rida också, CIAO!

sweet your rock and sweet your roll

dagen har i stor del spenderats i stan med kära mint. Men innan stan så var jag & mamma ute och gick i en timma ungefär & så solade ja litegrann. Jag körde in till stan, gick på stan med mint & åkte & handlade med mamma. Var hemma vid 5 ungefär & åt sallad som kvällsmat, just nu sitter jag i soffan & kollar på halv 8 hos mig. Har börjat äta shakes nu och ska väl göra det ett tag, vill gå ner ungefär 10 kg.

PUSS

leave the world behind

idag har jag jobbat från 8.15 till 16.15, hela 8 timmar! åkte hem & åt grillat, solade en stund utan resultat och så var jag ute & red med mamma & syster för ungefär 2 timmar sen, tog bara en lugn tur. Kom nyss hem från att ha varit med isak & fotat solnedgången & nu sitter jag och kollar på tv, ska ladda in bilderna också ;)

Imorgon ska ja in till stan & träffa mint, skit längesen vi sågs!

puss







you've got mail

idag har ja jobbat jobbat jobbat precis samma sak som ja ska göra imorgon. Resten av dagen spenderades hemma med min underbara familj med god mat & på kvällen smultron med glass. Just nu sitter jag & kollar på "you've got mail" , funderar på om ja ska se klart eller lägga mig för att sova, var så trött i morse så både försöka sova ut men vi får se.

puss!


saknar min bebis!


vi hade iallafall tur med vädret igen

nu är jag hemma, helt okej fast egentligen inte. Har ätit jordgubbar, smultron & glass.
Imorgon ska ja jobba så tänkte lägga mig ganska snart, ska väl kolla klart på "vi hade iallafall tur med vädret igen".

godnatt!


vi kör på en gammal goding


All of the beautiful people, shining like diamonds, they've got no problems. Always smile for the camera, stealing the spot light, living the highlight

sitter på båten och mitt internet är verkligen jätte segt men linus & dennis hjälpte mig att få igång det iallafall så ja slipper köpa något dyrt skit. Väntar på att båten ska gå så jag kan byta plats till någon med eluttag så ja kan se film, tror att ja ska se "the forgotten" & sen ska ja nog gå & köpa lite mat, hade vart gott, men bara om de finns pasta bolognese höhö. Blir hämtad vid båten sen iallafall, är inne vid 6 & så vet ja inte vad som händer ikväll, bara umgås med familjen i guess.

puss

nobody likes me like you do

både idag & igår har varit lugna dagar, igår gick vi runt i centrum lite och kollade, tog en glass på hamnen & tog en sväng förbi coop för att köpa hårfärg, blev en nyans mörkare med lite rött i på både mig & linus. Idag har vi bara tagit de lugnt & myst lite grann. Vet inte vad som händer ikväll men vi får se.

Ciao!

egen klänning på nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Rösta , bara för kul ;)

jane doe

snart framme i nynäshamn, har suttit & sett två avsnitt av the forgotten och även kollat lite smått på sommarklänningar. De va väl allt i guess, bloggar när ja hinner .

love!


cubus , lindex, top shop


Not even human

sitter på båten påväg till min älskling med internet anslutning, ganska lovely, funkar väl sådär helt okej! har nyss ätit upp min sallad hungrig som jag var och nu ska ja försöka hitta något att fördriva tiden med genom internet så vi får väl se hur det går. Glömde kameran gjorde jag också, smart tjej.

Längtar efter min bebis.

PUSS

some old pictures.








when a man loves a woman

hela dagen har spenderats på kronholmen med en massa jobb. Kom hem vid 4 och åt potatisburgare till kvällsmat, har varit med mamma en sväng i klinte & handlat dricka+tidning inför båten imorgon och sen har ja varit en sväng i tofta med bror min & köpt glass.
Just nu ligger ja i soffan och laddar ner en massa musik, måste ha lite till båten imorgon & ska ta med mig roberts mobila bredband så att ja har något att göra. Vet inte om kameran får åka med i väskan imorgon, den tar så stor plats men vi får se.

PUSS


vackraste


himmelen är oskyldigt blå

Sitter och kollar på scooby doo med neo och äter glass och jordgubbar. Har begravt pappa kanin också, hittade honom i deras lilla "hus" men nu är han i himmelen sötnosen, det var nog åldern som orsak. Jag ska nog snart lägga neo och sen blir det några avsnitt av criminal minds. Godnatt!

du kan göra som du vill och aldrig förlåta mig.

gårdagen var ganska lugn, var ute & övningskörde lite, var barnvakt åt neo, åt grillat & tjockade mig med elin på kvällen, somnade sisådär vid 3 någon gång efter att ha sett två filmer & sen precis när vi somnat så börjar neo storlipa så vi vaknar igen & de var ju sådär jätte kul.

Vaknade så sent som halv 11 idag, har ätit frukost och sen bara tagit de lugnt. Får se vad som händer senare, är sugen på att bada faktiskt.

puss.
ska sortera bilder nu, får se om ja hittar något spännande att lägga upp.

smått & gott







i miss you

idag har ja då jobbat från halv 9 till halv 5, lagat mat (lasagnette) och varit ute & gått med gazzari en sväng. Just nu ligger jag i soffan & kollar på criminal minds, ska ner & hämta kameran btw.

PUSS

cause it's gonna be you and me

hur lyckas jag glömma att blogga? känns inte som att man är så himla upptagen men hinner ändå inte.

Tisdags: Hade skolavslutning men rätt så okej betyg faktiskt, blev bjudna på glass och begav mig in till stan vid halv 2 för att möta upp pojkvännen min & för att sedan gå på stan. Fick inte med mig något hem, ovanligt va?

Onsdags: Hade en lugn hemma kväll med egen bakad pizza och lite mys, var även ute & gick med min systers häst pga fång. Åkte till stranden på kvällen & badade och de va kallt kallt kallt (tog lite bilder som kommer upp imorgon eller något)

Idag: Vaknade vid 10 ungefär, åkte in till stan med mamma & min älskling (JAG KÖRDE WOHO!) för att sen åka till tandläkaren och efter det en sväng förbi stan för att köpa ett datafodral. Åkte & handlade, tog en glass på hamnen & sen hämtade vi Neo, lämnade av min bebis vid båten & sen begav vi oss hemåt. Resten av kvällen har ja hunnit äta god mat (potatissallad & rostbiff, mums!!), gått en sväng med gazzari & ridit ut en sväng på mirre med mamma.

Imorgon ska ja jobba, 8.30-16.30 .
PUSS

.

nästan 4 dagar sen jag bloggade men lite smått & gott om vad jag gjort då.

I fredags var jag först i skolan & sen kollade ja på studenten med Mint. Hämtade min bebis vid båten vid halv 3 & sen gick vi på stan en stund , fick med mig ett flätat skärp hem!
I lördags så jobbade jag från 9-4, lagade super god mat (hedvigsoppa) & hade en jätte mysig fortsättning på dagen.
Igår så vaknade vi vid 12 ungefär, vi åkte till standen och tog med lite fika och stannade där några timmar. Hade de mysigt på kvällen och kollade på film, red riding hood, bra film faktiskt.
Idag så har ja vart i skolan och pyntat inför studenten. Slutade vid 2 och blev hämtad av mamma och så åkte vi hem, va barnvakt för neo en liten stund och sen har vi bara tagit de lugnt resten av kvällen. Just nu kollar vi på csi & nu ska vi äta knäckis.

PUSS


bara en början

mitt internet är totalt koko idag. Skriver lite smått och gott medans jag kollar på criminal minds & hoppas att inlägget sparas, annars blir jag aaaarg. Gårdagen spenderades i stort sett hemma i den varma hemska solen utan något resultat & sen var jag även i stan med min bror & gick runt lite, åt bl.a på pasta vagnen.

Idag har ja vart i skolan & vi har haft donnerrace dock så var jag inte med i någon aktivitet men hade roligt ändå. Åkte in till stan vid 12 med tini, jossan & fanny och gick på stan med fanny & elin efter, jag & elin gick och solade, bara för att få igång brännan lite & sen gick vi på stan. Fick med mig en bikini överdel faktiskt. Åkte till follingbobrottet & badade med Elin, Hanna och Moa & sen hämtade pappa mig & så åkte vi hem. Just nu kollar ja på criminal minds & snart blir det sova. Imorgon kommer min bebis hit. Ilöööveit.

PUSS


godnatt.

internet krånglar och jag är trött trött trött, ja ska bara prata med min älskling och sen sova i min sköna säng i min stuga som just nu har hela 26.2 grader. MUMS. natti.

-

alltid lika roligt att vakna en timme för tidigt och myggbetten (13 jävla styck!) bara kliar. skönt.
Idag bär det av till skolan för att antingen pynta skolan eller så va de donner race men ja kommer inte ihåg så de får helt enkelt bli en överraskning. Har inget speciellt planerat för resten av dagen men ska iallafall hjälpa mamma att städa lite efter skolan & så ska ja se ett avsnitt av Greys & ett av off the map som ja missat & ikväll är de desperate housewives, nörd ja e.

GODNATT för nu ska ja sova en timma.

Fuckin' perfect

Åkte till en hästaffär igår med min älskling, jens & amanda, lyckås ridsport tror ja den hette. Fick inte med mig speciellt mycket hem utan de blev bara en piggborste, hästgodis & en spöhållare, ska beställa lite när jag kommer hem istället. Bl.a ett träns. Åkte runt lite efter det, till årsta havsbad & sen hem. Åt mat & sen gick vi ut med carro & fjöl, köpte en glass & följde med carro & åt. Var hemma vid halv 10 ungefär, kollade film & sen sov vi.

Idag då. Har inte gjort speciellt mycket, bara ätit frukost & ja kollar lite smått på tough love, vet inte vart linus tog vägen men han dyker väl upp snart haha. Får se vad vi gör senare men ikväll blir det iallafall mys.

PUSS

kiss and tell

ojojoj, fyra dagar sen , nu blir de mycket. (av de ja kommer ihåg)

Tisdag: skola skola skola & desperate housewives på kvällen!
Onsdag: Började vid 1, serverade alla studenter på mösspåtagningsmiddagen, rätt så kul faktiskt, va hemma vid halv 11 på kvällen ungefär så de var en lång dag.
Torsdag: Tog de lugnt halva dagen, solade lite & sen skjutsade mamma & pappa in mig & linus till båten, båtresan gick väl sådär snabbt, spelade lite kort & åt mat.
Fredag: Åkte till Haninge & fick med mig ett oversize linne hem & två överraskningar till neo & isak. Tog de lugnt på kvällen med lite bilåkande med jens och amanda & sen lite jackie chan film på kvällen, somnade väl runt 2.

Idag: vaknade väl för sisådär 2 timmar sedan, har ätit frukost & kollar på någon film på 5an lite smått & kastar boll med två hundar som är här, helt galna. Ska kanske åka till någon hästaffär & köpa lite smått , får se hur de blir. annars vet ja inte vad som händer idag.

PUSS.











RSS 2.0