I just shot a man down

kom nyss hem från en långpromenad med föräldrar & hundarna. Hade tänkt lägga upp bild på det jag köpte idag men inte hittade jag något av det förutom stickade tröjan & inte ville h&m´s hemsida funka & inte min data heller för den delen. Så nu är jag lagom irriterad & funderar på att sjunka ner i sängen inför en film. sounds good!

köpte iallafall denna tröja!

puss


seize the day

Benet har inte blivit bättre men inte heller blått så det känns bra, hoppas det går över snart så ja får sätta igång mirakel lite smått igen , har blivit ett litet uppehåll just nu.

Har varit i stan idag med käraste fanny & även tandläkaren. Åt lunch på etage & fick med mig en stickad tröja, bh + ett armband. Nu är de bara örhängen som fattas + jeans & kofta. & KÖRKORT för fan. Har bokat 10 lektioner + teorikurs btw, börjar i slutet av september då de inte fanns lediga tider innan dess.

Ska gå upp & lägga mig en soffa för ett avsnitt av halv 8 hos mig & efter det en promenad med hundarna, får se hur långt benet hänger med!

CIAO
behöver ta lite nya bilder, får se om solen fortfarande ger lite ljus vid 8, isf hänger kameran med ut på promenad.

Mina tankar går ut till dig

Förbereder mig inför en natt med mycket smärta , dvs. benet. & mina tankar går till en underbar tjej som kommer ha en väldigt jobbig vecka men jag finns här för dig, om det behövs. Laddar inför en halvdag med shopping imorgon med käraste Fanny & även ett tandläkarbesök & hoppas att benet hänger med mig lindrande iallafall. Ska verkligen försöka hitta något på stan imorgon men det är så svårt med sånt litet utval men vi får se. Nu ska jag sova en tidig sömn så vi hörs imorgon!

puss


you and me against it all

jag älskar min häst otroligt mycket så ursäkta mig när jag säger JÄVLA HÄSTJÄVEL!!! var ute i hagen & tyckte jag såg en knöl mellan frambena så ja skulle känna efter & helt plötsligt tar han ett skutt upp i luften & sparkar mig på låret, men jag älskar honom ändå, han blev ju bara lite överraskad.

idag har jag iallafall varit i skolan & haft religion, inte roligt men inte tråkigt så helt okej helt enkelt. Har inte hunnit göra så mycket sen dess men just nu sitter jag & kollar på ett hus i solen. sitter i fåtöljen framför elden. mys.

puss

stolt ägare till ett par vita converse & ett rosa bandet armband!

Hej hopp! Har varit i skolan idag & haft fotokurs, lånade kamera där men hade hellre haft min egna ;) Slutade halv 3 & åkte in till stan med min älskling, gick lite på stan & åt kvällsmat på max. Mamma köpte ett par converse till mig idag när hon var i stan (ska ge henne pengar) & själv köpte jag ett rosa-bandet armband, jätte fint faktiskt. Jag & älskling köpte även en födelsedagspresent till Linus systerdotter Amy! Ligger just nu i soffan & ska kolla lite efter kläder på internet då de inte blev av igår. Ska mysa med min älskling ikväll för imorgon åker han hem :( dumma han!

puss

welcome reality

gårdagen var en bra dag, fick hälsa på Musse som jag möjligtvis tar hem i vår & börjar träna med, var med världens bästa älskling & mamma på slite marknad & bara njöt av den enda lediga dagen den här veckan. Fotade lite också men inte så mycket. Bara hade det jätte mysigt på kvällen & åt chilinötter & grönsaker + dipp men det smakade inte så mycket då jag är förkyld. skulle kunna äta vad som helst, känner ju inget. Vaknade flera gånger under natten pga åskvädret, snacka om läskigt!!

Idag har jag jobbat, upp tidigt & jobba till halv 4. Ätit hedvigsoppa by min bror till kvällsmat & nu sitter jag bara & tar de lugnt. Är sugen på nya skor & kläder så ska in på lite hemsidor & kolla läget. tänkte att jag lägger upp bilder på sakerna sen, om jag hittar några! Väntar på min älskling nu iallafall som är ute & övningskör med pappa men dom kommer nog hem snart.

puss








en dag på stan

har nyss kommit hem från en trevlig dag på stan. Har lunchat med Sabatini, tog en grillad foccacia med serrena (?) & mozzarella. Träffade upp mamma en stund & hjälpte henne att hitta något att ha på sig inför en fest & träffade upp elin efter det, gick runt & kollade lite på stan men hittade inget som vanligt, helt otroligt att man inte hittar något när man väl har pengar. Köpte med pizza hem till mig & pappa eftersom det bara är vi hemma men nu ska jag ut & mata djuren.

puss


godmorgon!

vaknat tidigt idag helt utan anledning. Sov faktiskt hyffsat skönt i min stora nya säng! Har nyss ätit frukost & kollar på greys anatomy, ska snart springa ut & kolla till mirakel lite smått & senare ska ja försöka rida en sväng. Kanske åker in till stan & lunchar med Sabatini , åker in vid 1 isf. Ikväll kommer min älskling så ska in till stan ikväll vid 8 & möta honom.

puss

när det måste bli bra.

Har inte hunnit blogga sen i måndags men har inte haft lust & även inte haft tid.
Va i skolan i tisdags & hade meningslösa lektioner, åkte hem efter skolan & kollade upp mirakel som inte var halt, som tur var! skönt. Åkte med bussen halv 6 hem till fanny & red sedan ut i skogen på deras lånade häst chiquita (Stavning?) Sov över där & var ledig på onsdagen, tog de hyffsat lugnt på förmiddagen & red ut 2 ggr senare på dagen & sen begav vi oss hemåt till mig för att rida ännu en gång, jag på mirakel till en början & fanny på zmykka men det var så mycket mygg så vi begav oss hemåt ganska fort.

Idag har ja vart i skolan med ännu mer meningslösa lektioner. men vad ska man göra? åkte in till stan & hämtade mitt pass efter skolan & sen har jag bara tagit de lugnt hemma. Bara flyttat in min nya säng i stugan!

hörs imorgon för imorgon kommer mitt hjärta hit!
PUSS


du är inte trasig, behöver inte fixas

hemma på gotland nu och imorgon börjar skolan igen. Lördagen med kapten röd blev inte riktigt som den skulle så inget snack om den saken nu. Söndagen var bara en mysig hemma dag *bakis* men de behöver vi inte säga till någon haha. Har inte hunnit göra så mycket idag, bara mysa med min pålle.

Imorgon är det som sagt skola, ska bli kul att träffa alla som man inte träffat på hela sommaren men skola liksom, de är inte kul.

puss

Har fångat en stolt morbror på bild.





växjö














kapten röd!

Kom fram till nynäshamn igår vid 7 tiden. Har suttit på en buss i 6 timmar & de är verkligen inte något att rekomendera. Hade mys med min älskling igår & bara tog de lugnt till skräckisen "Quarantine". Idag har vi bara tagit de lugnt & ätit frukost hittils. Ikväll blir det kapten röd & innan det middag hos Kattis.
puss

Växjö

Har varit i växjö sen i måndags & verkligen tagit en bloggpause. Har haft jätte roligt & gjort en väldig massa, har fotat så ni får uppdateringar när jag kommer hem. Idag vid 12 åker jag vidare mot stockholm & sen nynäshamn. Kommer hem på måndag!

puss

seize the day - hoffmaestro

Har jobbat idag, slutade 1 & begav mig in till stan för lunch med jessica. Gick på stan ett tag & drog mig hemåt vid halv 5. Tagit de lugnt mest hela kvällen & så har ja packat som bara den. Funderar även på att köpa en ny telefon, va sägs om htc incredible s? imorgon drar jag ut i världen. VÄXJÖ - STOCKHOLM - NYNÄS - GOTLAND. vet inte  om jag bloggar något men kameran åker med så det blir mycket foto!

puss

saknad

Hejhopp! Idag har jag mycket överskottsenergi trots en dag full av slit. Umgåtts med familjen & bara tagit de lugnt fram till 1 idag. Började jobba vid 1 och jobbade till halv 7. Lagom hemma med perfekt timing blev det grillat & gud va gott det var. Har vart ute och ridit också & min gulleplutt var urduktig! Just nu sitter jag vid mammas & pappas data & fixar lite smått. Får väl snart lägga mig eftersom ja ska upp tidigt imorgon för att jobba & efter de packa & umgås med familjen. Kanske klämmer in en lunch med jessica efter jobbet om en viss JESSICA kan ta upp telefonen & svara.

puss


they say fire

Försökte blogga idag på jobbet men mobilen ville helt enkelt inte funka just då så de sket sig. Jobbade iallafall idag & slutade 1. Tog bussen in till stan med Neo & mötte Isak i stan & gick förbi donken & köpte en sallad till lunch & ungarna fick milkshake & paj. Gick på bio vid halv 4 & kollade på BILAR 2 , bra faktiskt! Har varit förbi bror min & ätit kebabrulle till mat & nu sitter jag i soffan hemma. Orkar jag rida eller inte?

puss


bad decisions , once or twice.

Gårdagen - Jobbade förmiddag & begav mig till stan efteråt, köpte en skjorta & ett par byxor men bestämde mig sen när jag kom hem för att byxorna verkligen inte satt bra. Så dom fick lämnas tillbaka idag, ska istället hitta några såna som jag köpte från hm för ett tag sen, om dom finns kvar! På kvällen blev det iallafall personalfest, åkte till kronis & så fick jag & elin skjuts in av helena till 7. Det var väldigt trevligt faktiskt, tog några drinkar , åt helt okej mat som egentligen bara kändes som tilltugg & småpratade en väldig massa. Begav mig tyvärr hemåt redan vid 10 då senare bussen gick halv 1, kände lite för sent eftersom de förmodligen slutade vid 11 någongång. Blev inte så långvarigt.

Idag har jag en L E D I G dag & gud va skönt de är. Har varit i stan & fixat lite små ärenden bl.a lämnat tillbaka byxorna. Ska äta lite lunch (ägg) & sen får vi besök av några släktingar. Kanske åker in till stan och äter mat eller fikar med jessica ikväll, får se helt enkelt vad dagen bjuder på.

PUSS fina ni.

BTW. SNART DRAR JAG !

waynes coffee

den här dagen har verkligen gått undan. Jobbade från 7.30 till 13.00, åkte hem & tog en sallad till lunch & sen vidare med bussen till stan. Träffade upp fanny i stan & gick med henne när hon skulle äta, blev etagen! Velade runt på stan & funderade på om ja skulle köpa jeansen, skjortan & linnet men just nu är linnet helt uteslutet. Tog även en snabbfika på waynes coffee med smoothie. tog bussen hem vid 17.40 & nu sitter jag & kollar på supersize vs. superskinny. Lägger mig nog lite tidigare idag, är extremt trött.

Imorgon ska jag jobba samma tid som idag & sen beger jag mig till stan en snabbis för att köpa skjortan & möjligtvis jeansen men måste egentligen köpa någon ny bh men får se vilket jag köper. På kvällen blir det som sagt personalfest så drar hemifrån vid halv 6 ungefär!

PUSS

Resan är btw bokad! Åker på måndag!



älskade underbara








we could have had it all

hejhopp! kom hem från jobbet för en timma sen så sitter bara & tar de lugnt nu. Har ätit lite mat och kollat upp buss & tåg mellan oskarshamn - växjö - stockholm - nynäshamn eftersom ja snart beger mig ut i sverige i 10 dagar, 8 dagar ungefär , de ska bli skönt! Idag innan jobbet så var jag & min älskling inne i stan och gick på donken med neo & isak & sen vidare på stan en stund. började jobba vid 2 idag pga lite saker som hänt.
Ska snart kolla på csi NY & sen sova. Imorgon blir det jobba & sen stan med fanny. Har lite grejer som händer i veckan!¨

Imorgon - jobba 7.30-13.00 Stan med fanny, köpa ny skjorta, linne & ett par jeans (om jag vågar slösa mera pengar) & boka båt + bussar! 
Onsdag - Jobba 7.30-13.00, personalfest klockan 7!
Torsdag - LEDIG , stan med Jessica & lunch på etage.
Fredag - Jobba 7.30-13.00, bio (bilar2, 3D) med isak & Neo.
Lördag - Jobba 13.00-18-30
Söndag - Jobba 7.30-13.00

PUSS. bilder kommer senare om jag orkar.

jakten på lycka

har jobbat idag & inget mer om det. Myser med min pojkvän just nu & snart ska vi göra popcorn inför jakten på lycka.

puss

.

Haft två lediga dagar nu som verkligen vart lediga. I fredags åkte vi in till stan, gick runt lite, tog en fika, köpte ett skit snyggt linne från bikbok & åkte hem igen vid halv 5. Åt grillat på kvällen & fick besök av mammas bror + fru så spelade lite kubb & sådant. Tog även en sväng till klinte för köp av smått & gott till kvällen.

Igår tog vi det mest lugnt fast vid 4 åkte vi ut mot hoburgen för att linus skulle få se gotland & var hemma vid halv 8 ungefär för hamburgare & sen mys på kvällen.

Snart ska jag iväg och jobba & de är inte något ja ser fram emot, är hellre hemma.

puss

det sista av det bästa

dagen har spenderats på jobbet halv 8 till 1, har tagit de lugnt resten av dagen & bl.a städat i stugan. Har även suttit vid hamnen i kväll & kollat på solnedgången med min bebis + fotat. Nu kollar vi på tv & snart ska vi sätta upp lite nya bilder i stugan & sen sova en väl efterlängtad sömn!

puss


nya klockan!











rolling in the deep

har jobbat idag, halv 8 till 12 & sen åkt in till stan med älsklingen min. Åt lunch på etage, fick bli en hälsotallrik för ja va så grymt sugen på kyckling. Gick på stan sen & hittade en orange klocka & ett par örhängen & sen senare tog vi en fika på skafferiet, blåbärspaj & en hallonjuice. Åkte hem med bussen halv 6 ungefär. Under kvällen har vi mest tagit de lugnt, har åkt & badat med hundarna i klinte, jag körde ;) och nu kollar vi på någon film på 6an men ska väl snart bege oss ut i stugan för ingen är riktigt intresserad av filmen märker jag men ändå verkar den bra. Har lite bilder på hundarna från idag men dom kommer imorgon eller något!

puss


kör på en snygg gammal bild på moi!


-

Lördag: Gick upp tidigt & åkte in till stan för att hämta världens bästa & sen bege oss vidare till crossbanan på tippen för isak skulle tävla, det började med att tävlingen blev uppskjuten med 4 timmar och uppå de så skadade sig isak på träningen & blev påkörd så vi fick bege oss till sjukhuset men han fick åka hem igen bara en timme senare så det var rätt så lindriga skador. Avslutade dagen med pizza från gråbos kvarterskrog & mys med grönsaker+dip+älskling på kvällen.

Söndag: Tog det lugnt halva dagen & tog en buss in till stan vid 4 ungefär, åt kvällsmat på taverna som inte va så jätte höjdare med maten, det var inget speciellt med den helt enkelt. Gick sen på bio med min älskling & kollade på harry potter & dödsrelikerna del 2 & så var vi väl hemma runt 11 på kvällen.

Måndag: vaknade tidigt & begav mig till dahrves med min älskling & köpte endast inpregneringsmedel (stavning?????) & sen blev det jobb klockan 1 & efter det bara en lugn kväll med criminalminds & lite smått och gott.

Idag: Vaknade vid 9 ungefär, åkte till stranden med min älskling & sen började ja jobba vid 1. Kom hem vid 7 ungefär & åt chiliconcarne!!! gott. & sen har jag vart ute & åkt lite med min älskling ikväll som övningskört lite. Sitter just nu & kollar på någon film på 6an som är helt okej btw & så funderar jag på om jag orkar lägga upp bilder.

PUSS








RSS 2.0